Med hjälp av biologiskt korrekt andning kan du:

  • 😍Tänk att få sova hela natten

  • 😍Ha energi för barnen och partnern

  • 😍Bättre självförtroende

  • 😍Få mer energi

  • 😍Orka mer

  • 😍Bli Gladare

  • Sluta att skjuta upp ditt välmående till morgondagen!

Text & media

😍Om du inte tar hand om dig NU

😍NÄR tror du helt ärligt att du får tid?

 

Vilka är dina ursäkter?

 

🤔För trött

🤔Har inte tid

🤔Orkar inte

🤔Har inte råd

🤔Barnen går före?

30 dagars hälsoboost (e-bok)

Om Maria Lindgren


Jag upptäckte att jag var min sjukdom, jag tänkte och pratade om mina problem hela tiden. Jag vågade inte planera något för jag kanske skulle vara dålig då, rädd för att göra barnen besvikna. Fastnade i mamma orkar inte, mamma är så trött, mamma mår inte så bra... 

En dag gick det upp ett ljus för mig, när jag gick utanför dörren med nackspärr och grannen precis gick in, ”det var synd tänkte jag, nu fick hon inte se att jag är dålig.” MEN vad tänkte jag nu?! Den dagen gick det upp för mig, hur mycket jag var min sjukdom och mina problem, genom att vända tankarna så fort dom uppstod så gick det sakta åt rätt håll.

Ett halvår senare började jag att göra yoga varje dag, genom rörelserna, djupandas och att man stillar tankarna så läkte kroppen ännu mer. Med bra mat, bra tillskott och vända tankarna och genom att lära mig att glädjas åt det lilla mår jag idag mycket bättre. Mycket mer energi och klarar av vardagen. Jag känner glädje och harmoni.Nu är det min tur att bidra till en bättre värld, genom att lära andra må sitt bästa, hitta tillbaka till energin du en gång hade och få mer energi, så att du också kan känna att livet är meningsfullt igen, att just du orkar att ta dig igenom dagen, lite gladare, lite lättare.

Med mina erfarenheter kan jag hjälpa dig så du slipper gå samma långa väg som jag gjort för att hitta hälsan. 

Maria Lindgren är en certiferad natur- och shiatsuterapeut. Hon fortsätter sin utbildning och erfarenhet genom praktik, studier och olika kurser.