DITT NYA JAG

- Hitta glädjen
 • Vill du SOVA GOTT och vakna UTSÖVD


 • Orka hantera vardagens alla sysslor med ett leende • Här får du chansen att se dig själv med nya ögon och lära känna dig på ett nytt sätt.

 • Det är fullt möjligt för dig att leva ett liv med glädje i varje stund. Jag kan visa dig hur.

 • Häng med på en kurs som ger dig alla verktyg du behöver på ett lättillgängligt sätt och dessutom på en tid som passar dig.


På bara 4 veckor kommer du att på ett enkelt och lättförståeligt sätt få chansen att se dig själv med nya ögon och lära känna dig på ett nytt sätt, få tillbaka din energi och glädje, känna ett inre lugn.

Psykisk ohälsa ökar idag och det väldigt fort, stress av olika slag är en bidragande orsak!


Detta är en videokurs, du tar det i din takt, pausar när DU behöver och börjar igen när DU kan!

Du får tillgång till en ny modul / vecka, men tänk på att du gör i din takt. Tittar så länge du orkar, tar upp det igen när du kan, men gör gärna lite varje dag. Övningarna likaså!

Förr stressade man i 3 min och vilade i 3 veckor, idag gör vi tvärtom. När man utsatt kroppen för stress en längre period, det är inte bara att jäkta, jäkta som stressar kroppen utan även miljön, relationer mm mm, så kan det ge problem som svårt att tänka, ångest, värk, sömnproblem och senare hjärtkärlproblem.

Tänk på att myrsteg är också steg framåt! • Modul 1  Andning    - Nyckeln till hälsa 
    
 • Modul 2  Stress  - Vad är stress, varför blir vi stressade och hur tar jag mig ur det
    
 • Modul 3  Tankar   - Vad gör jag åt mina negativa tankar, varför skadar dom min hälsa. Varför positivt tänkande inte fungerar.

 • Modul 4  Lär dig prioritera dig själv!   - Lär dig säga nej!      BONUS 

 • Andningsövningar
 • Meditation
 • PDF 10 Steg till ett harmoniskt liv 
 • Yogaövningar - video


REFERENSER

Caroline Löfström

Caroline Löfström

Jag har börjat lära mig att prioritera och sortera, att säga nej och få mer gjort utav det jag vill. En lättförståelig kurs utan krav, men med en massa viktiga redskap att ta till.
Tina Wide

Tina Wide

En kurs som är både lättförståelig och som tar upp saker på djupet. Nya insikter och jag gillar att Maria tar upp saker som hon själv upplevt. Det hon säger var lätt att ta till sig och jag tror många som är sönderstressade kan känna igen sig i en hel del av det hon berättar.
Jenny

Jenny

Det är jätteintressant det du pratar om. Du är lugn och trygg och hela videon är jättesnygg och proffsigt gjord!
Caroline

Caroline

Känns tryggt att veta att du har egenupplevd erfarenhet kring problematiken.
Anna

Anna

Ett jättebra upplägg, intressant och i tiden. " 5 ❤️ av 5
Evelina Lindberg

Evelina Lindberg

Tror på detta och använder andningen när jag yogar men ska nu testa några av dina exempel i vardagen. En kurs med många tankeställare och matnyttig fakta. Även konkreta övningar som man känner ger effekt direkt.

2495kr

BONUS! Privat coaching på 30min till dom 3 första, värde 600kr

Om Maria Lindgren

Jag upptäckte att jag var min sjukdom, jag tänkte och pratade om mina problem hela tiden. Jag vågade inte planera något för jag kanske skulle vara dålig då, rädd för att göra barnen besvikna. Fastnade i mamma orkar inte, mamma är så trött, mamma mår inte så bra... 

En dag gick det upp ett ljus för mig, när jag gick utanför dörren med nackspärr och grannen precis gick in, ”det var synd tänkte jag, nu fick hon inte se att jag är dålig.” MEN vad tänkte jag nu?! Den dagen gick det upp för mig, hur mycket jag var min sjukdom och mina problem, genom att vända tankarna så fort dom uppstod så gick det sakta åt rätt håll.

Ett halvår senare började jag att göra yoga varje dag, genom rörelserna, djupandas och att man stillar tankarna så läkte kroppen ännu mer. Med bra mat, bra tillskott och vända tankarna och genom att lära mig att glädjas åt det lilla mår jag idag mycket bättre. Mycket mer energi och klarar av vardagen. Jag känner glädje och harmoni.Nu är det min tur att bidra till en bättre värld, genom att lära andra må sitt bästa, hitta tillbaka till energin du en gång hade och få mer energi, så att du också kan känna att livet är meningsfullt igen, att just du orkar att ta dig igenom dagen, lite gladare, lite lättare.

Med mina erfarenheter kan jag hjälpa dig så du slipper gå samma långa väg som jag gjort för att hitta hälsan. 

Maria Lindgren är en certiferad natur- och shiatsuterapeut. Hon fortsätter sin utbildning och erfarenhet genom praktik, studier och olika kurser.